Wie is Heiny

Ik ben een echte fantasievolle duizendpoot.

Visualiseert u met mij mee:

In mijn linkerhand heb ik mijn grafische kennis die ik de afgelopen 14 jaar heb opgebouwd. In mijn rechterhand zit de Nerd in mij met duizenden strips, tekenfilms, series en games. En in mijn hoofd zit mijn voorliefde voor kennis, waaronder biologie, kosmologie, techniek, geschiedenis en massapsychologie.

Deze combinatie houdt mij jong, scherp, gedreven en versterkt mijn band met de wereld om mij heen. Ik ga dan ook graag op onderzoek uit. Zo onderzoek ik de objectiviteit in visuele communicatie: wat maakt dat iets schattig, eng of cool is? Ook voor u ga ik graag op onderzoek uit: hoe ziet u uzelf of uw product, hoe sluit dit aan bij uw doelgroep? Deze vragen zijn van essentieel belang om de juiste keuzes te kunnen maken en de boodschap optimaal over te brengen.

Een Uitgebreidere kijk in mijn persoon kunt u vinden in mijn folder.

folder_Heiny-1

Persoonlijke presentatie

Een kijkje in mijn belevingswereld zowel professioneel als persoonlijk.

Wie_is_Heiny

Blog

Hierbij een breed scala aan onderwerpen waarin ik mijn inzichten deel, maar ook grafische uitingen van mijn studio deel wat deels of geheel vrij is om te gebruiken. Regelmatig zal ik hier nieuwtjes plaatsen, die iedereen kan interesseren.

Heiny op Social Media

facebook    linkedin   twitter   youtube